Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Комунальники пояснили, чому на вул. Мазепи провалюється люк

Після врізки у водогін на вулиці Мазепи у Коломиї залишилась яма. Підприємець, який проводив собі воду, заключив договір із міськими комунальниками на відновлення асфальтового полотна на цій ділянці. І ніби все цивілізовано, аж ніт. Менше доби минуло після асфальтування, а біля люків – ями.

Інформатор поцікавився у комунальників, як таке могло статися.

У комунальному підприємстві “Полігон Екологія” впевнені, що виною цьому неякісні роботи приватника, який здійснював врізку у водогін. За словами директора цього комунального підприємства Михайла Попелюка підрядник неякісно провів роботи, вода підмила суміш, якою засипали яму після ремонту, а відтак асфальт провалився.

До теми: А віз і нині там: на Симоненка досі відкритий люк

За відновлення 2 м. кв. асфальтового полотна підприємець заплатив комунальному підприємстві 1470 грн. Але ці роботи пішли на марне. Тепер, коли погрішності приватників виправлені, можна постелити тут новий асфальт, але підприємець не квапиться платити вдруге. У КП “Полігон Екологія” також не збирають робити безкоштовно, адже покриття провалилося не з їхньої вини.

У всій цій історії сумно одне: ніхто не несе відповідальності за такі випадки. Добре, що коли провалювався асфальт, ніхто не постраждав. Якби ж автівка чкурнула в такі яму, то наслідки для водія і пасажирів могли бути серйозними.

 

Нагору