Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На горі Трикутник у Воскресінцях “добродії” розкидали сміття

Здавалось би, ось вам фірми, що вивозять сміття, чи громадські організації, які сортують його. Але ж ні, деякі людиська вирішити викинути сміття на горі Трикутник у Воскресінцях. Ймовірно, вони там відпочивали, а сил поприбирати за собою безлад вже не залишилось.

Світлини Інформатору надіслав місцевий мешканець.

Гора “Трикутник”, що неподалік Коломиї, є популярним місцем для відпочинку. Тут навіть проводять змагання. Наприклад, у липні на горі проходив турнір з кантрі-кросу. Читайте більше: у Воскресінцях “ганяли” мотокросери.

Та місцеві мешканці полюбляють влаштовувати пікніки на Трикутнику. Мабуть, після таких посиденьок і залишилося сміття на галявині. Адже, на фотографіях можна побачити одноразовий посуд, пластмасові та скляні пляшки з-під води та навіть алкоголю.

Звичайно, що таких випадків чимало. Інформатор звертається до таких “поціновувачів природи”, щоб прибирали після свого відпочинку. А свідки таких дій можуть надсилати відео чи фотофакти до нашої редакції. Будемо робити таких “екоактивістів” відомими. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com або у Facebook , Telegram та Instagram.

До речі, ми писали, що на Коломийщині виявили нечупар, які викинули сміття, за номером телефону у щоденнику.

Ольга Пукавчук

Нагору