Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ще будови нема, а асфальт поклали

На наступній сесії депутати надаватимуть дозвіл на будівництво будинків біля озера у Коломиї. Це питання вже давно обговорюють, та все ніяк не проголосують. Тим часом на цій вулиці уже встелили новесенький асфальт.

Інформатор відвідав місце майбутньої забудови.

Покинута на десятиліття територія комунальних гаражів розташувалась одразу позад бару “Кружало” біля міського озера. Саме тут, на вулиці Новодворського, 15А, мають постати кілька багатоповерхівок, якщо депутати підтримають таке рішення на сесії 6 жовтня.

Це, без сумніву, буде елітна забудова у одному із найбільш мальовничих районів міста.

Тим часом на вулиці Новодворського вже поспішили встелити асфальт. Кажуть – для зручності коломиян, які паркуються біля озера. Хоча робити нову дорогу на шляху, яким буде рухатись будівельна техніка немає жодного змісту.

Нагадаємо, що досі за цей рік жоден із мікрорайонів зі щільною забудовою багатоповерхівок не дочекався ремонту міжбудинкових заїздів. Тим часом до Кубаївки з населенням трохи більше 30 осіб, на вулицю Липову, що біля міського моргу, а також на вулицю Гірняка, де почали продавати нові котеджі чи тупикову вулицю Навроцього встелили новий асфальт.

До теми: У Коломиї ремонтують дорогу на вул. Навроцького

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

Нагору