Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ще три автівки для ЗСУ освятили у Печеніжині

Сьогодні, 30 вересня, в Печеніжині освятили ще три автомобілі для потреб армії. Одна машина слугуватиме для виконання військових завдань, а два медичних авто – для порятунку життя поранених.

Пише Інформатор з посиланням на допис Печеніжинської ТГ.

“Автомобіль для військових придбано компанією Aimprosoft, яка уже 17 років на ринку та налічує понад 350 співробітників та безпосередньо з нашим земляком генералом Михайлом Кузенком та представником компанії Ігорем Запорожцем.
До російського вторгнення головний офіс компанії знаходився в Харкові, а з кінця лютого – в Івано-Франківську”, – йдеться у дописі.

Медичні автомобілі придбані за сприяння громадської організації HumanitäreHilfeUkraine.e.V та безпосередньо Мирослава Чемериса та Василя Вілінського, які уже неодноразово спрямовували істотну допомогу захисникам та українському народу.

У передачі автомобілів взяли участь голова Коломийської військової адміністрації, селищний голова, полковник поліції та представники військової частини.

До теми: Черговий автомобіль передали на передову

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору