Коломия До сайту

Потрійне комбо: на Надвірнянщині водій вчинив кілька серйозних порушень

Вчора вночі у селі Пасічна автівка Ауді А6 потрапила в аварію. Водій цієї машини був п’яний. Щоб уникнути покарання, він хотів “домовитися” з поліцейськими.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

30 вересня о 22:20 надвірнянські патрульні у селі Пасічна побачили авто, яке знаходилось у кюветі. 26-річний прикарпатець, який був за кермом Ауді А6, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та з’їхав кювет. Постраждалих у ДТП немає.

Спілкуючись із водієм, поліцейські запідозрили, що він п’яний та запропонували йому пройти освідування за допомогою “Драгера”, або у медичному закладі. Керманич відмовився.

Правоохоронці почали складати адміністративні протоколи про порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП та  керування автомобілем у стані сп’яніння. Тоді водій вирішив дати інспекторам хабар у розмірі 100 доларів. Вони кілька разів попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за подібні пропозиції, але він продовжував наполягати.

Злочин задокументували слідчо-оперативна група поліції та співробітники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки.

Тепер порушник нестиме і адміністративну, і кримінальну відповідальності. Його можуть позбавити волі на 4 роки.

Читайте також: Як покарали водія Mercedes, який збив світлофор на Мазепи

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук