Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

ТОП пісень | що слухають в Україні у 220 день повномасштабної війни?

До початку повномасштабної війни російське музло лунало майже звідусіль, але вже хоча би після 24 лютого все мало змінитись, правда ж? Проте не завжди очевидні речі стають реальністю: 220 день з моменту вторгнення, а у хіт-парадах дотепер можна побачити інстасамку, асті та всіляких інших мовчунів і зрадників.

Що ж слухають в Україні? Знає Інформатор.

Розпочнемо наш дайджест з Apple Music. Першість у ТОПі отримали зарубіжні виконавці Sam Smith та Kim Petras, далі лунають українські мелодійні композиції, а на 10 місці – пляма у вигляді інстасамки з треком POPSTAR.

Перейдемо до не менш популярного застосунку Spotify. Тут, як і в попередньому випадку, іноземні виконавці Sam Smith та Kim Petras полюбились українцям, але інстасамка на 2 місці, далі якесь невідоме “тєсно” вводять у транс. Як? Ви дивились новини? Бачили ті колони у Запоріжжі? А собаку у Дніпрі?

На десерт залишаємо YouTube Music. Як тільки відкриваєш ТОП, на душі стає тепло і радісно: українські “Ластівки”, “Вечорниці” і так далі… Але завжди бабуся радила, аби не спішила з висновками: 9 місце – оксімірон, а 10 – асті, яка за весь час війни не згадала про своє походження та український паспорт. Проте встигла записати трек з філіпом кіркоровим.

Ну і куди без інстасамки. У цьому застосунку вона 20.

Після всього, що побачили вище, хочеться сказати: “Люди, схаменіться!” Скільки ще крові мають пролити наші захисники та ні в чому не винні мирні жителі? Для чого ви фінансуєте війну та слухаєте це російське …?

Не соромтесь зробити зауваження знайомим, які не можуть відмовитись від тих треків. Запропонуйте їм щось українське, милозвучне та рідне. Продемонструйте зміни на власному прикладі. Адже завжди казали: “Якщо хочеш щось змінити, починай із себе”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору