Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Гучне святкування в “Деліції” | коментар закладу

Вчора, 4 жовтня, у Коломиї містянка зняла відео, як у кафе “Деліція” святкували день народження з музикою. Коментарі коломиян поділилися: хтось вважає, що це обурливо в часі війни, а хтось навпаки – потрібно підтримувати бізнес та платити податки.

Інформатор вирішив взяти коментар у закладу та ділиться ним з вами.

У закладі тихо і спокійно. Немає жодних відвідувачів, тільки персонал. Ми підходимо до працівників та питаємо про вчорашнє гуляння.

Відповідає нам пані Ірина:

Так, вчора ми мали замовлення. Так, лунала музика, але ніхто не танцював. Такі заходи у нас відбуваються 1-2 рази на місяць. Без музики. Цього разу відкрилися двері і таким чином це почули на вулиці. Ми це робимо для того, аби кафе функціонувало. Кожен з нас має сім’ю. Це моя робота.

Цього разу іменинник захотів музики – це було його право. А ми просто працюємо для виживання. Для того, щоб годувати сім’ю.

Я розумію, що зараз дуже тяжкий час, що хлопці гинуть і що це не святкові дні. Мій рідний брат з перших днів захищає Україну. Зараз у Харкові, раніше воював у Маріуполі. Життя нелегке, але виживати мусимо.

Хто захотів музики на святі?

Іменинник з дружиною захотіли так відсвяткувати 60-річний ювілей чоловіка.

Чи керівництво проговорювало із замовником питання музики?

Так, я думаю вони говорили про це. Частково це і наша вина – ми не закрили двері, тому так склалося. Мені прикро, але це вже змінити не можна.

Чи надалі плануються подібні заходи?

Ні, наразі ніяких замовлень немає. В нашому закладі, в основному, проходять поминки. А зараз так вийшло, що святкували день народження.

Чи допомагає ваш заклад військовим?

Так, з перших днів війни ми допомагали і зараз, в міру можливості, теж допомагаємо. Цього тижня передаємо для захисників у Харків хліб та сухарики.

Як надалі будете узгоджувати із замовниками питання музики на святі?

Після цієї ситуації, звичайно, будемо узгоджувати та не допускати такого – це не необхідність. Ця ситуація навчила нас.

До теми: Ще одну партію військової допомоги передали “едельвейсам” на передову

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору