Інформатор Коломия

ТРЕШ

У Великій Кам’янці сталась ДТП

Вчора, 4 жовтня, у Великій Кам’янці, що на Коломийщині, трапилась ДТП: водій легковика наїхав на пішохода та зник з місця аварії. Потерпілий наразі в лікарні у тяжкому стані.

Пише Інформатор з посиланням на прес-службу поліції області.

4 жовтня близько 21:00 до коломийських поліцейських надійшло повідомлення про автопригоду в селі Велика Кам’янка, П’ядицької ТГ.

На місце події виїхали поліцейські. Попередньо вдалось з’ясувати, що невідомий водій транспортного засобу рухався вулицею Січових Стрільців, не врахував дорожньої обстановки і не обрав безпечної швидкості руху. Через це здійснив наїзд на 40-річного пішохода, який рухався узбіччям дороги.

Після наїзду керманич з місця події втік. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення місцеперебування керманича та транспортного засобу.

У результаті аварії пішохода, місцевого мешканця, доставили до лікувального закладу. В чоловіка важкі травми, наразі він без свідомості.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото ілюстративне

До теми: У Стопчатові трапилась ДТП

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору