Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Знову шахраї: прикарпатців ошукали на 40 тисяч гривень

Довірливі прикарпатці знову й знову продовжують надсилати кошти на рахунки шахраїв. Цього разу ошукали двох чоловіків – мешканця Косівщини та Івано-Франківська.

Пише Інформатор з посиланням на прес-службу поліції.

До косівських правоохоронців звернувся 45-річний мешканець району. Чоловік повідомив, що його ошукали шахраї. Поліцейським вдалось з’ясувати, що потерпілий знайшов оголошення в соціальній мережі про продаж дров та захотів придбати їх. Зателефонував за вказаним номером, домовився з невідомим чоловіком про купівлю, після чого переказав йому гроші – понад 15 тисяч гривень. У результаті – ні дров, ні грошей. Та ще й псевдопродавець на зв’язок не виходить.

В той же час, до Івано-Франківського районного управління поліції надійшла заява від 63-річного чоловіка. Заявник повідомив, що потерпів від псевдобанківських працівників. Як з’ясували поліцейські, до заявника зателефонували невідомі особи та повідомили, що на його рахунок не можуть надійти кошти і потрібно відкрити новий. Довірливий чоловік виконав усі вказівки аферистів. За лічені хвилини з його рахунку невідомі зняли 25 тисяч гривень.

Поліцейські розпочали розслідування.

Закликаємо наших читачів не довіряти шахраям та не переказувати кошти на невідомі рахунки.

Читайте також: Всього за добу до поліції звернулися три прикарпатки, яких ошукали шахраї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору