Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Сергій Шкарлет у Коломиї | куди завітав міністр освіти і науки?

Коломия – це не просто місто. Це місто з багаторічною історією та незрівнянною архітектурою. А тому навіть міністр освіти і науки Сергій Шкарлет разом з іноземною делегацією вирішили завітати до Писанкової у рамках робочого візиту.

Інформатор побачив, куди завітали гості та ділиться з вами.

У рамках робочого візиту на Прикарпаття Музей писанкового розпису та Національний музей відвідали міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, міністри освіти країн Балтії та заступники міністрів Польщі та Чехії. Їх супроводив ректор Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника Ігор Цепенда.

Гості ознайомились з оновленою експозицією і на згадку про свій візит залишили автографи на поверхнях майбутніх писанок, що невдовзі поповнять музейну колекцію.

Перед візитом до музею міністри зустрілися у Прикарпатському національному університеті. Під час зустрічі висловили вдячність дружнім народам за велику підтримку й допомогу, яку вони надають з перших днів повномасштабного вторгнення рф. Також вдалось розглянути питання щодо освіти українських дітей, які зараз вимушено перебувають за кордоном.

Світлини Яреми Проціва

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору