Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Змагання з волейболу серед вчителів пройшли на Коломийщині

Прикарпатські педагоги вміють не тільки розповідати про історичні події, навчати рахувати і писати. Вони – ще ті спортсмени, які не проти позмагатися за першість.

Інформатор розповідає, як вчителі грали у волейбол з посиланням на допис Коршівської ТГ.

7 жовтня, напередодні Дня захисників і захисниць України розпочалася спартакіада серед працівників освіти закладів, що входять до Коломийської районної профспілки.

П’ядицький ліцей гостинно прийняв працівників освіти Печеніжинської, Нижньовербізької, Отинійської, Коршівської і збірної команди освітян з Гвіздецької та Підгайчиківської територіальних громад.

Команди поділили на дві групи. У фінал вийшли збірні Отинії, Коршева, Печеніжина і Гвіздця з Підгайчиками. Окрасою змагань стала Коршівська команда, яка складалася із 5-ти жінок, котрі не хотіли уступити чоловічим командам і боролися до кінця, чим заробили Приз глядацьких симпатій.

Третє місце посіли вчителі Отинійської громади, друге – за освітянами з Печеніжина, а перше – виборола бойова збірна команда Гвіздецької і Підгайчиківської громад.

Наприкінці усі кошти спортсмени передали П’ядицьким волонтерам на транспорт, що покращить побутові умови воїнам ЗСУ, що ведуть наступ на Сході.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору