Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Фантастичні звірі та де їх шукати” | недільний фільм для всієї сім’ї

Неділя – прекрасна нагода відпочити в сімейному колі. Насправді, існує чимало варіантів для такого проведення дозвілля, проте, мабуть, найбільш оптимальний – перегляд фільмів у сімейному колі. До цього можна додати запашну піцу чи поп-корн і тоді точно вечір вдався.

Інформатор підготував для вас опис фільму “Фантастичні звірі та де їх шукати”, а також ресурси, де його можна переглянути.

Фільм зняв Девід Єйтс, якому належить авторство кількох стрічок “Гаррі Поттера”. У кінострічках відчувається спорідненість, а тому любителям історій про “хлопчика, що вижив” “Фантастичні звірі” точно западуть у душу.

Якщо взятись до опису сюжету, то тут йдеться про часи до народження Гаррі Поттера. Коли директор Гоґворської школи Албус Дамблдор був тільки вчителем, а Того-кого-не-можна-називати не боялись, бо існував Ґелерт Ґріндельвальд.

Він тримав у страху весь чаклунський світ, але існувало кілька людей, які чинили йому опір. Серед них – Ньют Скамандер – один із учнів Албуса Дамблдора, який прибув до США, аби звідти розпочати свою подорож. Проте є “але”: у його сумці повно фантастичних звірів, розведення яких заборонене чаклунським законом.

Ньюта спіймала “на гарячому” колишня аврорка Тіна Ґольдштейн. Вона планує віддати юнака під суд  і таким чином отримати назад свою посаду. Проте Магічному Конгресу не до них: маґлів хтось вбиває. І ймення цьому “хтось” Обскурус.

Жанр: пригоди, сімейні, фентезі.
Рік: 2016.
Країна: Великобританія, США.
Вік: 13+.
Тривалість: 133 хвилини.

Трейлери до фільму можна переглянути нижче.

А от весь фільм доступний до перегляду на платформах MEGOGO та Sweet TV.

Бажаємо вам цікавого перегляду та приємного вечора у колі рідних та близьких.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору