Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Заблукали у лісі: рятувальники відшукали грибника і туристів

Вчора, 8 жовтня, рятувальники мали багато роботи: спершу до яремчанських надзвичайників надійшло повідомлення про заблукалого грибника, а через годину вже верховинські рятувальники рушали на допомогу групі туристів.

Інформатор розповідає всі деталі про пошукові операції з посиланням на ДСНС області.

8 жовтня о 17:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення від жінки про те, що вдвох із племінником вони вирушили на пошуки грибів. Потім домовились зустрітися біля автомобіля у визначений час, але хлопець так і не прийшов.

П’ятеро яремчанських рятувальників вирушали на пошуки юнака. Його вдалось знайти посеред лісової місцевості урочища Прилуки села Битриця. У задовільному стані супроводили його до автомобіля звідки він разом з тіткою направився до місця проживання, стан здоров’я в нормі.

Інший випадок також стався 8 жовтня.

О 19:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час прогулянки туристичним маршрутом з гори Менчул до села Бистрець 5 чернівецьких туристів  втратили орієнтир та заблукали, зв’язок переривчастий.

На пошуки вирушило 5 верховинських рятувальників. Відшукати групу туристів вдалось посеред лісової місцевості неподалік гірського маршруту. Їм дали гарячого чаю. У задовільному стані супроводили їх до села Бистрець, звідки група направилась до місця проживання, стан здоров’я в нормі.

До теми: Рятувальники знайшли заблукалого грибника

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору