Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Олександр Мачула презентував свою книгу у Коломиї

Нещодавно у арт-галереї «Зодіак» відбулася творча зустріч із письменником Олександром Мачулою, де він презентував нову збірку віршів «Під сирен голосіння».

Пише Інформатор, посилаючись на сторінку пана Олександра.

«Під сирен голосіння» — це одинадцята збірка поезії та прози письменника. До неї увійшли нові твори на військово-патріотичну та громадянську тематику, переважна більшість яких написана автором після повномасштабного вторгнення московії в Україну. Книга видана коштом автора і призначена в першу чергу для тих, хто тримає небо над Україною. Усі виручені кошти від продажу книги будуть витрачені на потреби ЗСУ.

На презентації поезію автора читав театр ім. В. Симчича, а саме Галина Малярчук та Марта Теліщук.

“Автор – з Миколаєва, але більшість віршів збірки написані в Коломиї після 24 лютого. Тому можете знайти навіть замальовки коломийської осені під сирен голосіння. Раджу придбати книгу!”, – ділиться керівниця Народного драматичного театру ім. Василя Симчича та художній керівник в МПК “Народний дім” Галина Малярчук.

“Висловлюю вдячність родині пана Василя Глаголюка та пану Андрію Божику за фінансову допомогу у виданні книги. Окрема дяка колективу видавництва “Іліон” і його незмінній директорці Анні Румянцевій, які під вибухами ворожих ракет в місті героїв Миколаєві тримають літературний фронт і друкованим словом продовжують кувати нашу перемогу над чумою третього тисячоліття! З питань придбання можна звертатися у месенджер.”, – пише автор на своїй сторінці у фейсбук.

Вікторія Ровенчук

Нагору