Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вхід в ґумаках: заболочений вхід в мікрорайоні Крип’якевича-Привокзальна

Десятки мікрорайонів міста потерпають від бездоріжжя після вересневих опадів. Тимчасом влада пішла на поки що незрозумілий крок: комунальники ремонтують дороги приватного сектору або в селах, а тим часом густо заселені масиви міста наразі навіть не в планах на ремонт.

Інформатор знову і знову підказує міським урядникам, де люди відчайдушно потребують господарської руки.

Вхід від площі Привокзальної

Мікрорайон Крип’якевича починається одразу за Привокзальною площею. Він тягнеться рядом багатоповерхівок майже до ФСК “Локомотив”. Всередині мікрорайону деякі будинки таки дочекалися ремонту доріг.

Як і в районах вулиць Яворницького та Привокзальної декілька років тому тут відбувались капітальні ремонти міжбудинкових заїздів. Проте захід до будинків ніхто й пальцем не рушив. Навіть лопати щебню не було.

До теми: Краще в обхід: шматок Валової, який завжди в багнюці

Як результат – болото вище котиків, калюжі, мов озера, що не висихають тижнями.

Пані Ганна живе тут уже понад 40 років, але такого, як в останні роки ще не бачила. Каже, через багнюку їй доводиться робити велике коло, щоб дістатися в магазин. Жінці за 80 років. Все життя платила податки і квартплату, а опинилась серед цього болота.

Наразі капітальні ремонти в місті неможливі, бо казна не пропускає такі видатки. Але поточним ремонтом можна було б тут встелити хоча б один шар асфальту. Кошти є, адже бюджет за рахунок надходжень від зарплат військовим перевиконується.

Прибудинкові території

Нагору