Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дві петиції до міської ради майже зібрали потрібну кількість голосів

У Коломиї активісти збирають підписи одразу на три петиції до міської ради. І якщо пропозиція Юрія Паленка щодо “Антинародних трудових законів” від липня набрала тільки 6 голосів підтримки, то дві інші – на фінішній прямій для розгляду міського голови.

Інформатор знає деталі.

Всього 10 днів знадобилося авторці петиції про перейменування вулиці Коломийської громади на честь Любомира Бордуна, щоб зібрати 192 підписи на підтримку. Як тільки петиція набере ще 8 голосів – піде на розгляд міському голові.

Підтримати петицію можна ТУТ.

Проте у ратуші неоднозначно дивляться на перейменування вулиць на честь загиблих захисників. Дехто з депутатів зауважує, що краще встановити стелу пам’яті, щоб усі були в рівних правах. Адже війна триває і це не нормально, коли одних загиблих героїв виділяють, а інші, наче забуті.

Інша популярна петиція Коломиї має на меті захистити права молоді нашого міста, адже відділ молоді ліквідували минулого року і наразі наші юні хлопці й дівчата не мають, де збиратися на дозвілля після пар та роботи.

Відповідна петиція написана відомим еко-активістом Масом Вердешем 15 вересня. Наразі зібрано 186 підписів з 200.

Підтримати цю петицію можна ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

 

Нагору