Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Космачі сім’ї ВПО отримали продуктові набори

Гуманітарну допомогу отримали переселенці, які живуть у с. Космач Косівського району Івано-Франківської області. Їх надала українська громадська організація ІСАР Єднання.

Повідомляє Інформатор посилаючись на Молоду Просвіту Прикарпаття

Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» вже 23 років розвиває громадянське суспільство й культуру стратегічної філантропії, а також посилює ініціативи для розбудови демократії в Україні.

“Попри далеку, звивисту дорогу, гірське село Космач стало нам уже досить близьким. Друга гуманітарна поїздка команди сюди випала на осінь. Ми привезли продуктові набори для внутрішньо переміщених сімей, які обрали замість гамору міста, тишу карпатських вершин.”, – розповідають волонтери.

Альона зі Слов’янська, яка допомогла реєструвати всіх, хто отримував пакунки, розповіла, що гуманітарна підтримка у такі віддалені села вкрай рідко надходить, хоча затребувана. З першочергового потрібно – звісно, їжа та гігієна, але згодом зима, то вже необхідні і теплі речі та ковдри.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору