Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У селі Росохач відкрили підрозділ добровільної пожежної команди

У рамках проєкту “Вогнеборці” у селі Росохач, що на Городенківщині створили спеціальний підрозділ пожежної команди. Він буде обслуговувати 9 населених пунктів та майже 9 тисяч людей.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на допис Городенківської ТГ.

На сторожі мешканців рідного краю стоятимуть 20 добровольців з числа місцевих жителів. Головне управління ДСНС України в області передало на потреби Добровільної пожежної команди пожежний автомобіль, спеціальне спорядження та обладнання.

Завдяки участі у проєкті “Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні”, всі члени ДПК пройшли спеціальне навчання та забезпечені всім необхідним.

Начальник ГУ ДСНС України в області подякував насамперед добровольцям, які будуть оберігати громаду від різних небезпек, керівництву громади за свідому позицію та польським партнерам.

Добровольці будуть виїжджати ліквідовувати надзвичайні ситуації, а також будуть залучатися до проведення масово-роз’яснювальної роботи серед населення та передавати свій досвід підростаючому поколінню, а саме активістам гуртка “Юний рятувальник” місцевої школи.

До теми: Коломийська громада поповнилася добровільною пожежною командою

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору