Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чи відбудеться обіцяна реставрація площі Скорботи в Коломиї менше ніж за добу?

Ще на початку вересня мер Коломиї Богдан Станіславський наголосив, що до свята Покрови потрібно облагородити територію на площі Скорботи.

Інформатор вирішив поділитися світлинами, на яких чітко видно, що заплановані роботи так і не були виконані, а 14 жовтня настане вже менше ніж за добу.


“Всі ми розуміємо, що площа Скорботи потребує реконструкції. Вона має стати місцевим вшанування всіх Героїв України, а не згадкою про комунізм…Вже був готовий ескіз реконструкції. Але, на жаль, через повномасштабне вторгнення будь-які роботи зупинились. Заплановане, напевне, мусить чекати перемоги. Та зараз треба зробити хоча б мінімальні роботи господарським методом. Наприклад, завершити демонтаж радянської символіки, доставити бруківку, яка залишилась, та облагородити територію. Також тут мають стояти пам’ятки, де буде інформація про всіх загиблих за волю та незалежність. Я думаю, що до Покрови нам треба це зробити”, – розповідав голова міста.

Надіємося, що мер дотримає свого слова та все-таки приведе до ладу цю площу, яка не буде пам‘яткою радянщини та комунізму. А на якій коломияни зможуть віддати честь усім героям, які загинули за волю і незалежність України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору