Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На вулиці Стефаника залатали багатостраждальний люк і почали стелити асфальт

Чимало вулиць Коломиї дочекались на ремонт. Так сталось і з вулицею Василя Стефаника, проте, поки ту дорогу латали, бідолашний люк прикривали шиною. Пройшло трохи більше місяця і зійшло осяяння – люки вже готові, щебінь на місці, а подекуди з’явився асфальт.

Інформатор завітав на вулицю та ділиться світлинами з вами.

Спершу на вулиці бачимо тільки щебінь. Він простягається вздовж вулиці та вселяє надію, що зовсім швидко тут з’явиться нове покриття. Минулого тижня у розмові з нашою журналісткою представник КП “Полігон Екологія” казав, що у їхні плани входить зробити кілька вулиць, в тому числі, Василя Стефаника.

Цікаво, що поодинокі ями комунальники вже встигли залатати.

А ось і той диво-люк, який спершу був прикритий шиною. Як це виглядало, дивіться у статті: Автомобільні шини в люках: у Коломиї ремонтують дорогу на вул. Стефаника

Зараз же у нього цілком пристойний вигляд, а коли збоку буде асфальт, то він не нестиме загрози для коліс автівок.

Кілька метрів прямо і бачимо новий асфальт. Сподіваємось, що комунальники не будуть зволікати, і їм вдасться іншу частину дороги якомога швидше застелити асфальтом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору