Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ветеран на протезі вирішив пройти від моря до Карпат і зібрав 3 млн грн

Олександр Швецов воював від 2014-го. У бою втратив ногу, але вирішив бути корисним країні попри усе. На протезі ветеран відправився з Одеси до Яремче. І вже за перші 65 км. зібрав 3 млн для ЗСУ.

Зворушливою історією Сашка ділиться Інформатор.

За перші сім днів Олександр пройшов 65 км. Спершу він збирав під час свого походу на банку в monobank. Але дорогою зупинялося багато людей, щоби підвезти чоловіка на протезі, вони розпитували Олександра і також включалися в допомогу.

Про подорож ветеран розповідає на своїй сторінці у фейсбуці.

Олександр Швецов дійшов до Яремча і зібрав 3 млн грн.

“Між Одесою і Яремче 800 000 метрів ,чим більше кроків задонатите, тим коротша буде для мене ця дистанція, і тим скорше пацани отримають такі необхідні для них зараз автівки”, – написав Сашко.

До теми: Історія полеглого Героя з Коломийщини Олександра Кукурби

І люди включилися. В перші ж дні вдалося Сашкові скоротити дорогу на 575 кілометрів. А відтак до кінця тижня донати побили рекордну позначку 3 млн грн.

“Якби можна було б акумулювати всі ваші донати у мої кроки, то я вже сьогодні був би біля Антлантичного океану, але ми з вами акумулюємо їх в дещо краще. А саме в автівки та потреби для наших побратимів. Тільки за цю добу ви перерахували на це більше двох мільйонів гривень і продовжуєте донатити. На даний момент зібрано близько 3 000 000 грн. Я відчуваю ПЕРЕМОГУ!!!” – подякував усім Олександр Швецов.

А поки Сашко робить реальні кроки назустріч перемозі, кожен з нам може маленьким чи більшим донатиком додавати йому сил.

Реквізити для переказів:
5168 7520 0394 0627
(ПриватБанк)

Pay Pal:
shvetsov7777777@gmail.com

Наталка Сандецька 

Нагору