Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї стане більше доступної техніки та електроніки

Всеукраїнська мережа магазинів MOYO розширює свою присутність на Івано-Франківщині і відкриває магазин у Коломиї!

Тепер мешканцям області буде ще зручніше обирати необхідні товари та новинки техніки та електроніки, адже в новому магазині на площі 74 кв.м. є все для вдалого шопінгу – повідомляє Інформатор

Тут можна придбати як популярні сьогодні обігрівачі різних типів та дрібну побутову техніку, так і смартфони, ноутбуки, планшети, навушники, WiFi-адаптери, портативні акумулятори, карти пам’яті, холодильники, телевізори та багато іншого.

А ще з нагоди відкриття мережа MOYO дарує мешканцям міста 500 welcome-бонусів! Для цього просто завітайте в магазин MOYO за адресою: вул. Валова, 48 (ТРЦ «Прут», 1 поверх) з 14 до 24 жовтня, скажіть на касі, що хочете отримати welcome-бонуси, ставайте учасником MOYOclub і 25 жовтня очікуйте на SMS про зарахування бонусних гривень. Витрачайте бонуси на покупки протягом 25 жовтня – 25 листопада. Бонуси можна використати як знижку на покупку будь-якого товару, навіть акційного товару! Знижка може покрити до 30% вартості обраних вами товарів!

У магазині MOYO також можна здійснити обмін старої техніки на нову за програмою Trade-in, отримати професійну консультацію про будь-які товари з асортименту, придбати підписку на стрімінгові сервіси MEGOGO та Sweet.tv, здати техніку на гарантійний або комерційний ремонт, здійснити екстразаміну, screen service (поклейку захисної плівки та заміну розбитого екрану або корпусу), налаштування планшету, смартфону (перенести контакти та налаштування, адаптувати SIM-картку), телевізору та ноутбуку, встановлення ОС на ноутбук з DOS. Також MOYO продовжує приймати замовлення через інтернет-магазин moyo.ua: можна обрати доставку в магазин (як у точку видачі) або «Новою Поштою». Доставка в магазини та поштомати НП, а також замовлення на суму понад 500 гривень у відділення НП — безкоштовні.

Як працює програма лояльності MOYOclub? Усі кошти, витрачені на шопінг у MOYO, зберігаються в історії покупок та перетворюються на кешбек на бонусному рахунку: 1 бонус = 1 гривня на наступні покупки (окрім покупок в кредит)! Бонусами кешбеку можна покрити до 30% вартості наступної покупки. Кешбек доступний уже через 14 днів після покупки, а термін використання бонусів — до 180 днів з моменту зарахування. Також для учасників MOYOclub діють індивідуальні пропозиції та персональні системи знижок, закриті акції та промокоди або подарункові купони зі знижками на бажані покупки.

Нагору