Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Соколі відбудеться благодійний концерт капели “Дзвінга”

21 жовтня о 18:00 у Коломийській малій філармонії «Сокіл» відбудеться благодійний концерт львівської капели бандуристок «Дзвінга». 

Повідомляє Інформатор посилаючись на фейсбук сторінку гурту.

Вхід вільний з добровільними благодійними внесками.

У репертуарі «Дзвінги» українська та світова класика, народні пісні, духовна та сучасна музика в оригінальній обробці художніх керівників: хормейстра та диригента Марії Соломко і концертмейстера Наталії Мишловської.

Гурт долучається до мистецьких заходів Львова та України, а також заходів світового масштабу. Бандуристки вже неодноразово приєднювалися до збору коштів нашим військовим, а також відправив декілька машин на передову.

Також в концерті візьме участь і Коломийська музична школа №1 імені А. Кос-Анатольського а саме ансамбль “Калинові грона” та ансамбль старших класів “Бандурний передзвін” керівник, викладач-методист – Рудик Оксана.

Відвідайте захід, пориньте в атмосферу музики, патріотизму та любові до рідної країни, а також по-можливості долучайтеся до благодійництва, адже у військових на передовій багато потреб, які ми повинні з вами закривати, адже війна продовжується і ми не повинні забувати завдяки кому, ми можемо насолоджуватися українським мистецтвом.

До теми: На благодійному концерті “Музика перемоги” зібрали майже 11 тис грн

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору