Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

За минулий тиждень на Прикарпатті зареєстрували понад 500 хворих на ковід

COVID-19 не відступає, проте кількість хворих потрохи зменшується. Тим не менше на Прикарпатті зареєстрували 516 нових випадків, з яких 79 на Коломийщині.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на допис Коломийської РВА.

З 10 по 16 жовтня на Прикарпатті медики зафіксували 516 нових випадків COVID-19, з них 79, або 16,3% – у мешканців Коломийського району.
Найбільше підтверджених випадків зафіксовано у Городенківській – 23, у Коломийській – 15, у Отинійській – 13, П’ядицькій – 9 територіальних громадах.

На жаль, на ковід продовжують хворіти діти. Загалом, за тиждень, що минув, хворобу зафіксовано у 14 дітей, одужало 37 дітей.

За увесь час пандемії у Коломийському районі COVID-19 підтвердили у 36811 осіб. Померло – 773 людини, з них 1 хворий на минулому тижні.

В районі продовжує працювати 21 пункт щеплення, варто звернутися до сімейного лікаря чи безпосередньо в один із пунктів, щоб отримати щеплення.
Всього в районі за період вакцинації використано близько 165,0 тис доз вакцини від Covid-19.
На Коломийщині доступні вакцини CoronaVac та Pfizer. Їх запас постійно поповнюється.

Аби дізнатися, яка кількість хворих була минулого тижня, читайте статтю: На Прикарпатті дещо знизилась захворюваність на COVID-19

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору