Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Про що йшлося на 2-му пленарному засіданні сесії Коломийської міськради

Друге пленарне засідання 36 сесії Коломийської міської ради було коротким. В ратуші зібралися 24 депутати. Вони голосували за 9 додаткових питань. А от питання про будівництво будинків на вул. Новодворського зняли з порядку денного. Крім цього, не йшлося і про зменшення прибережної зони “ставка на вул. Чехова”.

Що вирішували сьогодні у ратуші – розповість Інформатор.

На початку засідання двічі голосували за зняття з порядку денного питання про будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з торгово-офісними приміщеннями по вул. Івана Новодворського, 15А в місті Коломия.

Далі міська рада звернулась до президента та голови ОДА про присвоєння Любомиру Бордуну звання Героя України з врученням ордена Золота Зірка. Також зачитали звернення відносно санітарної рубки дерев на горі Юрів у селі Воскресинці та на території поблизу неї. Детальніше: Горі Юрів у Воскресинцях загрожує рубка дерев

Після цього перейшли до перегляду додаткових питань. Депутати проголосували за:

  • затвердження списку присяжних для Коломийського міськрайонного суду,
  • дострокове припинення повноважень депутата міськради Любомира Бордуна,
  • затвердження передавальних актів та матеріальних цінностей ліцею №6,
  • затвердження статуту опорного закладу освіти ліцею №9 в новій редакції,
  • надання дозволу на списання основних засобів,
  • визначення розпорядників коштів,
  • внесення змін до переліку та обсягів закупівель товарів, робіт і послуг, що необхідно здійснити для забезпечення нагальної та/або необхідної для виконання своїх  функції потреби Коломийської міськради,

Також на сесії не проголосували за дострокове припинення повноваження депутата міськради Вікторії Образцової. Проте депутати вивели зі складу виконавчого комітету міськради Сергія Проскурняка.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору