Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську від жорстокого поводження загинув собака

Вчора, 18 жовтня, до поліцейських надійшло повідомлення про травмованого собаку, внаслідок жорстокого поводження. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, аби встановити обставини події та особу правопорушника.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на прес-службу поліції.

Вчора, 18 жовтня, близько 19:00 до правоохоронців надійшло повідомлення про жорстоке поводження із твариною.

Прибувши на місце події, поліцейські побачили на подвір’ї одноповерхового будинку 34-річну жінку та собаку, котрий мав явні ознаки жорстокого поводження. У ветеринарній клініці тварині діагностували численні травми, від яких собака помер.

До лікарні доставили і жінку – її життю нічого не загрожувало. Пояснити, хто жорстоко повівся з твариною, вона не змогла. Проте жінка була нетвереза. Медики діагностували в неї 3,6 проміле алкоголю в крові.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Такі дії караються обмеженням волі на строк від одного до трьох років або позбавленням волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

Читайте також: Котовбивця з Коломийської громади піде за грати на 2 роки

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Христина Бойчук

Нагору