Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

З Ланчина відправили чергову допомогу військовим на передову

У Ланчині жителі села вже неодноразово згуртовуються та відправляють військовим на передову необхідне. За останні три тижні вони придбали чимало.

Тож Інформатор, посилаючись на священника УГКЦ Василя Ткачука, вирішив поділитися з вами та ще раз вкотре закликати допомагати та донатити, бо разом ми сила.

“Вже більш як три тижні не подавав жодного звіту, бо цей час не було у нас якогось великого руху, хоча праця не зупинялася. Ми придбали чотири автівки: дві хлопці купили у Бельгії, одну в Чехії, одну ми купили самі тут.  Дві з них уже поїхали на фронт. Також за ці три тижні було кілька передач з Бельгії з продуктами, здається разом було 10 ящиків”, – розповідає у своєму дописі о. Василь.

Він додає, що будуть комплектувати бушлати та 40 наборів термобілизни на передову, які придбав пан Василь з їхнього села, що проживає в Чехії.  Також вірно нестимуть службу два дрони. Їх придбали родини з Ланчина, які зараз живуть закордоном.

“Зібрані гроші, я віддав на авто яке ми купили, а частину коштів ще маю передати хлопцям в Чехію на другу машину і якщо залишиться, то купимо грузовий дрон. Камери там гірші, але він сильніший і дає можливість нашим воякам дарувати “подарунки” приблизно до 1,5 кг. Будуємо перемогу разом – дякую! Хай Бог береже наших вояків (і нас всіх)”, – звітує отець.

Слава Україні!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Вікторія Ровенчук

Нагору