Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Міжнародна автостанція онлайн – як поїхати в Європу з Коломиї

Найбільша проблема в мандрівках автобусом – це комфорт. Складно довго сидіти на одному місці, незручно підлаштовувати свої потреби під загальні зупинки, щоб пройтись, зарядити телефон чи випити чаю. Крім того, автобусні перевезення майже завжди пов’язані з добиранням від менших містечок до більших і перетягуванням трьох сумок в двох руках.

Чи є альтернативне рішення, коли вам потрібно доїхати з Коломиї, наприклад, до міста Брно в Чехії, з комфортом для душі та спини і без пересадок – розбирався Інформатор.

Міжнародна автостанція онлайн – проєкт, що організовує трансфер з Коломиї (та будь-якого іншого містечка України) до буквально будь-якого міста Європи з вказаного переліку країн: Чехія, Польща, Німеччина, Бельгія, Австрія, Італія, Іспанія, Литва. Рейси відбуваються щодня з автостанції (проспект Грушевського, 63).

Автобуси – сучасні, зі зручними кріслами, моніторами для перегляду фільмів, розетками для зарядки пристроїв та постійним доступом до wi-fi, щоб завжди залишатись на зв’язку з рідними і не нудьгувати в дорозі. Всередині кожного автобуса є туалет і місце для приготування кави чи чаю. А отже вам не доведеться чекати на зупинку десь на невідомій заправці.

Ціни на перевезення цілком адекватні, стартують від 1000 грн. за квиток. Також діє гнучка система знижок і акційні пропозиції. 

Перевізник на ринку вже більше 20 років, тож в його надійності можна не сумніватись. Також компанія пропонує послуги з візової підтримки і працевлаштування за кордоном. Про всі деталі ви можете дізнатись за телефонами служби підтримки, що працює цілодобово: +38066 378-15-05 (viber); +38099 965-40-83; +42077 485-07-69.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com 

Нагору