Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Осінні місця для відпочинку | мальовничий ліс неподалік Коломиї

Сонячна осінь, схоже, ще не прощається з нами, а тому золотий ліс так і заманює на прогулянку. У селі Вишнівці, що на Надвірнянщині, є така гарна локація для відпочинку, що аж гріх не скористатись нагодою завітати туди та зробити кілька світлин на пам’ять.

Інформатор розкриває секрети та ділиться геолокацією.

Коли заходиш до лісу після щоденного перебування у місті, вдихаєш те повітря на повні груди, організм каже “дякую” і ти починаєш насолоджуватися осінньою свіжістю та запахом хвої. Тільки у такі моменти справді приходить усвідомлення, що дерева – легені планети.

Під час прогулянки листя хрустить під ногами, а майже біля кожного дерева є гриби, в основному, опеньки. Проте подекуди і мухомора можна знайти, тож будьте обережні.

Прикарпатська природа настільки заворожує, що час тут ніби зупиняється. Саме у таких мальовничих місцях можна відчути атмосферу, розібратися в собі, перевести подих та з новими силами повернутися у вир буденних справ, навчання, роботи.

Відстань з Коломиї до Вишнівців приблизно 28,3 км. Їхати туди треба орієнтовно 36 хвилин.

Попереджаємо про те, що звернувши з центральної дороги, яка веде з Саджавки до Ланчина, асфальтове покриття нечасто зустрінеш, але ця краса того вартує.

Фоторепортаж мальовничого лісу в осінню пору дивіться далі.

До теми: Місце сили – озеро Насарат на Косівщині

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Христина Бойчук

Нагору