Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї вимкнуть вуличне освітлення

20 жовтня ввечері та 21 жовтня зранку вуличне освітлення у Коломийській громаді працювати не буде. Ці обмеження запроваджують для того, щоб зекономити електроенергію.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на мера Коломиї.

Влада міста просить усіх мешканців Коломийської громади  максимально обмежити використання електроенергії, а особливо з 17 до 23 години. Також звертаються і до бізнесу, щоб ті обов’язково виключили світлові вивіски, підсвітку фасадів, комерційних приміщень, реклами тощо.

До теми: Наступного тижня у Коломиї не буде світла: де та коли?

“Працівники КП “Зеленосвіт” вже вимикають підстанції. Та прошу розуміння, якщо до сутінків на деяких вулицях світло буде. Вуличне освітлення у громаді не вимикається натисканням однієї кнопки, на це потрібний час. Відверто кажучи, роботи дуже багато. Але наші електрики працюватимуть поки всю її не виконають”, – додає очільник міста.

Через ракетні обстріли енергетичній системі нашої держави необхідна допомога. Для цього потрібно треба зменшити споживання електрики для стабілізації ситуації.

Проте, Інформатор зауважив, що попри заклики влади економити електроенергію, фонтан у центрі міста працює без перешкод.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору