Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Представники ООН відвідали та відзначили коломийські шелтери

Коломия від початку повномасштабного вторгнення стала домом для багатьох людей, які змушені були втікати від війни. Волонтери, благодійники та вся громада намагаються зробити всі умови в прихистках. Сьогодні, 21 жовтня до нас в місто навідалися представники ООН, щоб переглянути як працюють шелтери для ВПО.

Інформатор, посилаючись на мера , розповість детальніше.

Завітав у шелтери керівник регіонального офісу Управління ООН з координації гуманітарних справ Антон-Джозеф Хаген та спеціаліст з координації Олена Конопкіна. Вони глянули, як працюють шелтери та детальніше дізнались про роботу Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг.

“Іноземним партнерам дуже сподобалось побачене. Вони були у багатьох прихистках, але кажуть, що у наших особливо затишно та комфортно. А це означає, що ми на правильному шляху. Тому співпраця має тільки набирати оберти, адже людям потрібна допомога та підтримка. Роботи у цій сфері ще багато”, – додає очільник міста.

До теми: У хостели до ВПО Коломийської громади навідалася мобільна медична бригада

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

 

Нагору