Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Шахраї “збирають” гроші на ЗСУ від імені Коломийської міської ради

Аферисти знайшли новий спосіб здирати з людей гроші, прикриваючись допомогою ЗСУ. Вони розсилають листи з проханням про перерахування коштів на потреби армії нібито від імені Коломийської міськради та першого заступника міського голови.

Про це повідомив перший заступник міського голови Олег Токарчук на своїй сторінці у соцмережі, передає Інформатор.

За його словами, шахраї не лише розсилають листи, а й телефонують, вимагають та тиснуть на жалість. Він впевнений, що жодна копійка цих грошей не піде на підтримку Збройних сил України. Насправді, Олег Токарчук фізично не може підписати цей лист, так як вже 7 місяців служить в 10-й гірсько-штурмовій бригаді.

Він вже повідомив поліцію про цю шахрайську схему.

“Таскомбанк і SportBank врубали “окуня” і сказали, що взяли до відома. Пам‘ятайте, що це зло коїться з вашої мовчазної згоди!
Увага: власник номера +380936521690 і карткового рахунку 5366 3911 7780 5066 зареєстрованого на Прутян Віталія Миколайовича та Круглик Ярослав Русланович – ми тебе обов‘язково знайдемо. Хочеться дуже подивитися у твої г*идні очі перед тим як ти зробиш вояж за відомим кораблем! – пише перший заступник.

Токарчук просить тих, хто вже перевів кошти, написати заяву в поліцію, адже це обов’язково для кримінального провадження.
Якщо знаєте цей номер чи власників рахунків – ви також можете допомогти поліції.

До коломиян він звертається із проханням перевіряти всю інформацію, перед тим як перераховувати гроші.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Ольга Пукавчук

Нагору