Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Будьте обережні: на вулиці Чайковського небезпечні люки

Коломияни, які живуть на вулиці Чайковського, раділи, що тут нарешті буде рівне асфальтове покриття. Але недовго. Адже в ході робіт просто посеред дороги один люк розрили, а інші так і залишились “спотикачками”. На жаль, мешканці міста пишуть, що вже встигли травмуватися і дякують Богу, що “не вибили зуби”.

Інформатор закликає коломиян бути обачними на цій ділянці дороги, а комунальників зробити все можливе, аби якнайшвидше доробити ремонт на вулиці Чайковського.

Перший люк, який розташований неподалік магазину “АТБ” обгородили. Проте за всі наступні чомусь забули.

Особливо коломиян обурює оця ділянка, адже по-перше, тут чималенька яма, а по-друге навколо люка розташовані металеві прути, об які можна легко зачепитись та поранитись.

На жаль, комунальники не повважали за потрібне покласти біля цього потенційно небезпечного люка попереджувальні знаки, через що викликали обурення серед коломиян. Дехто додає, що вже встиг перечепитись і впасти. Зокрема, найбільш небезпечно гуляти тут вночі, адже через російські обстріли ми змушені максимально економити електрику, а тому на вулицях вимкнули ліхтарі.

Трохи далі по вулиці є люки-“спотикачки”. Раніше один коломиянин не витримав і обмалював схожий кислотним кольором, адже йому довелось після поїздки ремонтувати автівку.

Ми закликаємо пішоходів бути обачними та вмикати ліхтарики, якщо йдете вулицею у вечірню пору доби. Бережіть своє життя та здоров’я.

Читайте також: На Чайковського працюють комунальники: що там робиться?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору