Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Віялові вимкнення світла на Прикарпатті | списки черг

Сьогодні, 25 жовтня, у зв’язку з економією електроенергії, на Прикарпатті ввели графіки аварійних вимкнень. Їх поділили на 10 черг, кожна з яких триватиме, як мінімум, 2 години.

Інформатор ділиться деталями з посиланням на Прикарпаттяобленерго.

Стало відомо, що кожна черга буде вимикатися на 2 години, але, за необхідності, вимкнення можуть тривати довше. Припинення електропостачання можливе декілька разів протягом доби.

“Графік аварійних вимкнень – це не графік із датою та часом. Це перелік ліній електропередач із зазначеною по кожній лінії потужністю. Вимикають лінії електропередач тоді, коли в енергосистемі необхідно знизити певний обсяг навантаження, а не відключити певну кількість будинків, районів чи конкретний населений пункт”, – каже голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Також про вимкнення і час відновлення електропостачання можна дізнатися у чат-боті “Прикарпаттяобленерго” у Viber під кнопкою “Відсутнє світло”.

Публікуємо черги вимкнень з першої по десяту для Коломийського, Косівського, Надвірнянського та Верховинського районів. Повний перелік можете переглянути за посиланням.

ПЕРША ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

ДРУГА ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

ТРЕТЯ ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

ЧЕТВЕРТА ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

П’ЯТА ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

ШОСТА ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

СЬОМА ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

ВОСЬМА ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

ДЕВ’ЯТА ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

ДЕСЯТА ЧЕРГА ВИМКНЕНЬ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору