Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як новенька! На вулиці Стефаника завершили ремонтні роботи

Міжбудинкові заїзди на вулиці Стефаника дочекались ремонту минулого року, а от тепер у комунальників дійшли руки до проїжджої частини. Протягом кількох місяців латали-латали і от нарешті тут ніби відкрилось друге дихання – свіжий асфальт так і проситься, аби ним проїхали автівки.

Інформатор теж не втримався та завітав сюди, аби закадрувати все для вас.

Ще 31 серпня тут перекривали дорогу, тоді й почалися підготовчі роботи. Потім, 2 вересня, саме на цій вулиці ми помітили ноу-хау у вигляді шини, яка стирчала з люка.

В жовтні тут також встигли провести капітальний ремонт каналізаційної мережі, а наприкінці минулого та початку цього тижнів перекрили дорогу та вистелили свіженький асфальт. Проте, як нам повідомили мешканці вулиці, з іншого боку заїзду там залишилась чималенька яма, яку добре було б залатати.

Сподіваємось, що найближчим часом комунальникам вдасться відреставрувати дорожнє покриття на інших проблемних ділянках міста, зокрема, на вул. Довбуша, де коломияни посадили квіти у ямі.

До теми: Ще одна вулиця біля міського озера матиме нове дорожнє покриття

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору