Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия попрощалася із військовим Андрієм Ткаченком

Коломия знову у скорботі. 27 жовтня, провели в останню дорогу загиблого військового Андрія Ткаченка. Героя гідно провели в останню путь та поховали на Алеї Слави.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Воїн Андрій народився 14 листопада 1984 року у сім’ї Галини та Валентина. Навчався у Коломийській загальноосвітній школі №2. Пізніше закінчив професійно-технічне училище №10. Після навчання служив у Збройних Силах України. Він був чуйний, добрий та щирий. Завжди приходив на допомогу.

На жаль, створити сім’ю Андрій не встиг. Після повномасштабного вторгення рф, він підписав контракт та пішов служити у 10 гірсько-штурмову бригаду. 13 квітня він був мобілізований до лав ЗСУ, де й загинув.

“Слава Ісусу Христу! Найперше хочу скласти подяку усім сьогодні тут присутнім, за вашу небайдужість та повагу до воїна. Я сьогодні також дякую тобі, воїне Андрію, за твою велику любов і за твою небайдужість захищати нас – часто байдужих. Дякую за те, що любив та захищав тих, кого знав і не знав, усіх тут присутніх коломиян і гостей міста. Ми сьогодні складаємо тобі подяку, хоч я особисто з тобою не знайомий, але Коломия знає і пам’ятає тебе. Адже, ти увійшов в історію нашого міста, як Герой”, – промовляє отець Володимир Касіян.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають вони назавжди залишаються у наших серцях!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

 

Нагору