Коломия До сайту

Печеня по-печеніжинськи | всіх охочих запрошують на майстер-клас

Goulash soup bograch in a bowl. Hungarian dish. Stew, made with beef, bacon, sausages, potatoes and carrots. View from above, top studio shot

Якщо ви хочете здивувати своїх рідних смачною печеніжинською стравою, то майстер-клас, який відбудеться вже цієї п’ятниці, 28 жовтня, саме для вас! Організатори будуть розповідати секрети приготування печені.

Інформатор анонсує захід з посиланням на допис Відділу культури і туризму Печеніжинської селищної ради.

Публічна бібліотека чекає всіх охочих 28 жовтня о 14:00 завітати на майстер-клас та дегустацію із приготування смачнющої автентичної страви “Печеня по-печеніжинськи”.

В ході майстер-класу:

Захід відбудеться в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук