Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Безодня гріха. Від Голокосту до Геноциду” – Коломия побачила нову книгу

В Коломиї продовжують видавати книги про кровопролитну історію українського народу та Прикарпаття в часи Другої світової війни. Однією з таких стала робота Богдана Ткачука “Безодня гріха. Від Голокосту до Геноциду”. В ній є документальні свідчення очевидців тих жахливих подій, котрі зараз мають велику цінність.

Інформатор розповідає більше деталей з посиланням на допис Національного музею народного мистецтва Гуцульщини і Покуття імені Й. Кобринського.

У книзі “Безодня гріха. Від Голокосту до Геноциду” йдеться про чорну сторінку з трагічної історії єврейської громади Коломиї періоду Другої світової війни (Голокост) та Геноцид українців початку третього тисячоліття.

Богдан Ткачук – український журналіст, публіцист, редактор. Він вів цикл актуальних телепрограм на Закарпатському обласному телебаченні в Ужгороді. Повернувшись в рідну Коломию, працював редактором газети “Робітниче слово” заводу “Коломиясільмаш”. З моменту відновлення Української Державності перейшов працювати в першу демократичну газету “Вісник Коломиї”. Був власним кореспондентом чернівецької обласної газети “Час”. Нині очолює редакційно-видавничий відділ Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського.

До теми: “Під сирен голосіння”: у Коломиї відбулась презентація книги

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Христина Бойчук

Нагору