Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Місцеві мешканці ініціювали створення відпочинкової зони на Косівщині

Цілюще джерело, годівниця для диких звірів та еко альтанки – це нова рекреаційна зона в урочищі “За Каменистим” на Косівщині. Цікаво, що місцеві жителі вирішили також взятися до роботи.

Як виглядає тепер нове місце відпочинку – знає Інформатор.

У мальовничому урочищі “За Каменистим” на Косівщині, працівники служби державної охорони спільно із місцевими жителями з урочища Горішній кут села Пістинь збудували тут нову альтанку, здійснили благоустрій джерела та встановили годівницю і солонець для тварин.

Дерев’яна стилізована альтанка чудово пасуватиме для великої компанії, її розмір 2х4 м.

А фахівці відділу рекреації доповнили рекреаційну ділянку еколого-просвітницькими стендами. Про це розповів Національний природний парк “Гуцульщина”.

“Створення таких рекреаційних ділянок де поєднується відпочинок, спостереження за дикою природою, екопросвіта, є основою розвитку екотуризму – бережного до природи виду дозвілля”, – йдеться у повідомленні.

Отож відвідувачі парку матимуть змогу відпочити в альтанці, помилуватися довколишньою красою, скуштувати цілющої джерельної води та спостерігати за дикими тваринами, що приходитимуть до годівниці.

До теми: Унікальні давні світлини Прикарпаття: Косів, Городенка, Ворохта, Верховина

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору