Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Смачна пригода”: як учні ліцею №9 вчились готувати піцу

Часто діти відвідують різні гуртки та позакласні заходи. Та іноді хочеться продемонструвати їм щось інше, небанальне. А тому учні 2-В класу Коломийського ліцею №9 вирушили на майстер-клас з приготування піци та ще й нас з собою запросили.

Інформатор провів неймовірну годину з дітлахами та готовий поділитись сюжетом та фоторепортажем.

Піца – улюблена страва дітлахів. Про це казали нашій журналістці і батьки, і класний керівник 2-В. А тому, коли постало питання вибору смаколика, який школярі вчитимуться готувати, рішення прийняли одноголосно.

У закладі, де проводили майстер-клас, панувала атмосфера піднесення та гамір: діти з нетерпінням чекали моменту, коли відчують себе шеф-кухарями. А вже опісля – скуштують піцу, виготовлену власними руками. І не просту, а у формі сердечка і навіть морозива.

Не обійшлось і без звучання гімну України: поки діти чекали на свою чергу, співали та вкладали всю душу у виконання.

Та і це ще не все. Зараз всі українці мають святе правило: випив каву – задонатив. А тому дітлахи поділилися своєю піцою з військовими, які зараз перебувають на реабілітації. Маленька справа, до якої юні коломияни приклали свої зусилля.

По закінченню майстер-класу всі дітлахи отримали дипломи юних кулінарів.

Фоторепортаж просто з місця події дивіться далі.

А це фото надіслали нам батьки дітлахів, котрі привезли смаколики для захисників. Сподіваємось, що ця мила допомога від школярів зігріла військових тим теплом, якого у малюків хоч відбавляй.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Христина Бойчук

Нагору