Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дайджест благодійності для 10 гірсько-штурмової бригади

Нещодавно, для нашої коломийської десятки гуртом збирали допомогу. До ініціативи приєдналися не лише місцеві жителі, але й краяни з-за кордону.

Інформатор посилаючись на фонд підтримки гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”, дізнавався детальніше.

Квадрокоптер DJI Mavic 3 для 10-ї ОГШБ придбало подружжя Ярослава та Тоні Червоненків. Знаємо, що зараз дрони є одним із найчастіших запитів від військових із зони проведення бойових дій.

Діаспора також допомагає едельвейсам. Група “Матері молитви” з міста Баффало (США, штат Нью-Йорк) пожертвували 4 000 $ на реалізацію великого технічного проекту.

Ukrainian Canadian Advocacy Group (допомога з Канади) в особі нашої землячки Ольги Продан передала корисні мазі “Polysporin” для потребуючих військовослужбовців.

Також військові отримали 15 індивідуальних аптечок (IFAK) від благодійної організації Helpua.ch зі Швейцарії.

Енергетичні батончики для едельвейсів презентувало ТОВ «Тріумф».

Музей історії міста Коломиї спільно з меценатом Василем Антонюком зробили благодійний внесок у розмірі 4 000 грн, а також вони передали у бібліотеку “десятки” книжку «Українська зірка коломийського есперантиста».

Індивідуальні портативні фільтри для очистки води LifeStraw. Презентували  Htx4ukraine (Г’юстон, штат Техас, США).

1 600 грн з благодійного дитячого продажу передали школярі з Коломиї: Христя Гуцуляк, Софія Кондратик і Тарас Русак. Діти продають власноруч виготовлені прикраси з бісеру, щоби допомогти українським захисникам. Всі зароблені кошти передають у Фонд підтримки гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Нагадуємо, що триває збір коштів на реалізацію масштабного проєкту з придбання технічних засобів для виявлення противника. Тож, хто має можливість та бажання долучитись – реквізити за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору