Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Люди ж не машини: на вул. Чайковського непрохідні тротуари

На вулиці Чайковського щоранку сотні пішоходів: батьки ведуть дітей у садочок, хтось поспішає на роботу, комусь – в центр міста по справах. Водії нервуються: через погані тротуари раз-по-раз дехто із пішоходів вискакують на проїзну частину, бо тротуари жахливі.

Інформатор закликає владу міста не забувати, що у нашому місті досі є люди, які ходять пішки і вони так само заслуговують на рівні дороги, як і водії.

Історія ремонтів на цій вулиці розтягнулась на цілий рік. Минулої осені комунальники зірвали старе покриття, встановили бордюри і постелили чорновий шар асфальту. А навесні завершити роботи не змогли через війну. Асфальт почав розповзатися ще після відлиги .

Натомість люки так і стирчали над полотном, дошкуляючи водіям.

Відтак в середині жовтня 2022 року постелили ще один шар асфальту. Проте на тому роботи скінчилися. Тротуари так і залишилися з купою будівельних відходів та багнюкою.

До теми: Як нова копійка: на вулиці Чайковського вистелили свіжий асфальт

На наше запитання, чи збираються в ратуші привести до ладу пішохідні зони на вул. Чайковського, відповіли, що так, але коли – не знають.

Тим часом в абсолютній темряві коломияни пересуваються прямо-таки проїзною частиною, щоб берегти свої кості від переломів. Хоча й за дня не всюди цим тротуаром можна пройти безпечно.

До теми: Краще в обхід: шматок Валової, який завжди в багнюці

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

Нагору