Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломийському ліцеї №5 організували благодійний осінній ярмарок

Нещодавно, учні Шевченкового ліцею разом з вчителями організували благодійний осінній ярмарок. Кожен клас хотів здивувати чимось особливим, тож вибір був чималий від смачних ласощів до виробів ручної роботи. Усі зібрані кошти ліцей передасть на потреби ЗСУ.

Інформатор дізнавався детальніше.

Ярмарок відбувався у фойє, тому всім вистачало місця: продавцям, щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве.

Цьогорічний ярмарок відрізнявся тим, що активними продавцями були учні середніх та старших класів. І якщо експозиції від початкової школи представляли батьки з учнями, то більш старші діти брали ініціативу у власні руки, продаючи та рекламуючи свій смачний товар.

“Наші діти, долучаючись до таких заходів, відчувають, що роблять щось потрібне і корисне, формують у собі активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб та проблем інших”, – додає адміністрація освітнього закладу.

Дивіться відео як все було.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору