Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї покажуть виставу на основі реальних історій людей, життя яких змінила війна

Про те, як війна змінює життя українців, пишуть книги, знімають фільми та навіть показують вистави. І вже 6 листопада у Коломиї презентують документальну/свідоцьку виставу “Коми”. Вона складається з реальних монологів та діалогів звичайних людей, які розповідають про життя у новому місті та свій досвід війни.

Анонсує Інформатор та “Вулик Змістів“.

Виставу ініціювала громадська організація Д.О.М.48.24”, що працює у трьох напрямках: захист прав жінок, розвиток соціального підприємництва, розвиток культури.
Під час документальної/свідоцької вистави справжні монологи або діалоги українців будуть переповідатися акторами. Проект зібрав жінок з багатьох куточків нашої країни. Вони різного віку та мають різний життєвий досвід. Учасниці відвідали тренінги із сучасного театру, інтерв’ю та майстер-класи з акторської майстерності.

Режисер вистави –  Пьотр Армяновський (Piotr Armianovski), а драматургиня – Iryna Harets.
По закінченню вистави усі присутні зможуть поділитися своїми думками, історіями чи почуттями.

Де: мала зала Народного дому
Коли: 17:00

Вхід вільний. Щоб потрапити на виставу потрібно зареєструватися за посиланням.

Захід проводиться у межах проєкту “Жіноче лідерство: на шляху відновлення України”, що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО “Д.О.М.48.24”.

Про культурне: Чим вразить виставка “Світло скарбів” у Коломиї?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Ольга Пукавчук

Нагору