Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї створять відділ молоді на вимогу петиції активістів

Молоді активісти Коломиї втратили змогу зустрічатися для спільних розвиваючих ігор та обговорень проектів, оскільки з минулого року справами молоді в місті нема кому займатися. Тоді юнаки створили петицію, яка отримала чималу підтримку. Відтак у ратуші відгукнулися на вимогу.

Деталі знає Інформатор.

15 вересня громадський екоактивіст Максим Вердеш створив петицію «Про створення нового структурного підрозділу «Відділ молоді» і вже до 17 жовтня вона набрала необхідну кількість голосів, щоб її розглянула міська рада.

Активісти вимагали відновити роботу відділу молоді. Минулого року відділ розформували, а опікою питань молодіжної політики з тих пір займались у міській публічній бібліотеці. І таки досягли мети.

Відтак у ратуші підтримали пропозицію створити відділ, який буд займатися молодіжною політикою. З цього приводу міський голова дав розпорядження.

Активісти сподіваються, що вже у листопаді матимуть змогу влаштовувати культурне дозвілля для молоді, а там, можливо, нарешті з’явиться давно обіцяний молодіжний центр.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

 

Нагору