Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На потіху СТО: вулицею Довбуша страшно проїхати

Поточні ремонти на вулиці Довбуша не зачепили найгіршу ділянку цієї дороги: від геріатричного пансіонату до трикутної розв’язки перед поворотом на вул. Майданського. Саме тут водії ламають підкрилки, бампери, загалом ходову.

Чому досі це не виправили – знає Інформатор.

Влітку та восени вулицю Довбуша латали поточним ремонтом, а подекуди стелили чималі ділянки нового асфальтового покриття. Проте місце, де ями сягають 10 сантиметрів навіть не розрівняли.

Саме на цій ділянці між двома трикутними розв’язками знаходиться автошкола, заправка, СТО. Безліч машин щодня долає цей шлях, ризикуючи погубити в тих ямах колеса.

Не так давно навчальна машина вхопила таку вибоїну, що підкрилок вмить відлетів. Для майбутніх водіїв це корисний досвід, а ось для власників транспортних засобів – чималі витрати, адже мінімальна поломка ходової частини обходиться щонайменше 7 тисяч гривень.

До теми: Накипіло: коломияни посадили квіти у ямі на вулиці Довбуша

Водії кажуть: якби були варіанти, то оминали б цей шлях десятою дорогою.

В управлінні комунального майна пояснюють: на цій ділянці треба замінити каналізаційну мережу. І тільки після цього можна братися за ремонт дороги. Проте все ж запевнили, що до кінця 2022 року такі роботи відбудуться на вулиці Довбуша.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

 

Нагору