Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї організовують зустріч роботодавців та тих, хто шукає роботу

У четвер, 3 листопада, у Коломиї пройде одразу дві круті події для роботодавців та шукачів роботи. Це – ярмарок вакансій та SkillShаring фестиваль.

Детальніше розповість Інформатор, посилаючись на Вулик Змістів.

На ярмарку вакансій будуть представляти роботодавців, а на SkillShаring фестиваль презентуватимуть свої вміння переселенці.

Завдяки цим двом подіям, за короткий термін вдасться познайомити ВПО, роботодавців та місцевих спеціалістів з працевлаштування, провести практичні тренінги з написання резюме та проходження співбесіди.

Відвідувачі зможуть почути пропозиції від потенційних провайдерів послуг та виробників товарів. Водночас присутні поділяться відгуками, познайомлять, визначать цінність наданих послуг чи товарів та ймовірно стануть надалі потенційними споживачами.

Де: Народний дім, вул. Театральна, 27
Коли: 10:00

Захід проводиться у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Д.О.М.48.24» спільно з Міськрайонним центром зайнятості.

Також Інформатор зібрав актуальні вакансії кінця жовтня у Коломиї.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору