Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Надвірнянщині хуліган кинув гранату під жилий будинок

Вчора, 1 листопада, на Надвірнянщині трапився інцидент: хуліган кинув гранату біля житлового дому, після чого просто втік. На щастя, постраждалих внаслідок вибуху немає, а фігуранта поліцейським вдалось затримати.

Інформатор розповідає більше деталей з посиланням на прес-службу поліції.

1 листопада, близько 11:20, до правоохоронців надійшло повідомлення від мешканки Пасічної Надвірнянського району. Жінка розповіла, що невідома особа з автомобіля кинула під огорожу її будинку невідомий предмет, унаслідок чого стався вибух.

В ході огляду місця вчинення злочину поліцейські вилучили уламки вибухового пристрою. В результаті вибуху ніхто не постраждав, проте фасад огорожі зазнав пошкодження.
Поліцейські розпочали заходи з розшуку “підривника”. Вже за дві години оперативники затримали фігуранта за місцем проживання. Йдеться про 45-річного місцевого мешканця. Встановлено, що затриманий мав неприязні відносини з чоловіком заявниці. Таким чином він хотів помститись, кинувши вибуховий пристрій.

Наразі призначено ряд експертиз, встановлюється походження боєприпасу.

Чоловіка слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі територіального підрозділу розпочали два кримінальні провадження за за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Христина Бойчук

Нагору