Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пішла з дому і не повернулась: мешканку Чернівецької області знайшли на Прикарпатті

Батьки 16-річної мешканки Чернівецької області забили на сполох: дівчина пішла з дому та не повернулась. Поліцейські взялись до пошуків неповнолітньої. Через кілька годин дівчину знайшли на Прикарпатті.

Інформатор ділиться деталями з посиланням на прес-службу поліції області.

16-ти річна мешканка Чернівецької області самотужки, без відома батьків приїхала на Прикарпаття. Орієнтування про зникнення дитини чернівецькі правоохоронці скинули одразу, щойно до них звернулись про допомогу. І уже за три години підлітка виявила прикарпатська поліцейська під час пішого патрулювання.

Того вечора інспектор відділу диспетчерської служби, після роботи заступила на вечірнє патрулювання. Старший лейтенант поліції Христина Даців разом з колегами забезпечувала правопорядок в центральній частині Івано-Франківська.

Орієнтування про зникнення неповнолітньої, яка родом із сусідньої області, надійшло близько 20:30. За повідомленням колег, дитина не виходила на зв’язок і ймовірно приїхала в Івано-Франківськ. Поліцейська одразу звернула уваги на опис зовнішності, одягу, особливі прикмети.

Схожу за описом 16-ти річну дівчину Христина уже за три години виявила на одній із автобусних зупинок, що по вулиці Незалежності. Поліцейська підійшла до неповнолітньої й за лічені хвилини налагодила з нею діалог. А відтак повідомила про знайду ювенальних поліцейських.

Правоохоронці відвезли перелякану дівчину до Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Одразу ж повідомили й батьків дитини. Неповнолітню заспокоїли та провели виховну бесіду.

Дівчина подякувала поліцейським за допомогу та пообіцяла більше не втікати. Уже наступного дня вона була в безпеці, з батьками вдома.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Христина Бойчук

Нагору