Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Верховинська лікарня отримала сучасний рентген апарат

1 листопада,  у Верховинську багатопрофільну лікарню урочисто передано рентген апарат фірми Samsung із Південної Кореї нового покоління, вартість якого сягає близько 115 тис доларів.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Верховинську районну державну адміністрацію.

Рентген апарат вручили директорці КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня» Галині Кікінчук.

Окрім того, посадовці з керівним складом лікарні та медперсоналом оглянули відділення екстренної допомоги і хірургічне відділення, поспілкувалися з пацієнтами та обговорили потреби в необхідному обладнанні, наявність якого дозволила б розширити перелік послуг, що можуть додатково надаватись у лікарні.

«Нас не може не радувати й те, що в такий непростий час для країни, медична галузь не зупинила свій шлях реформування та розвитку. Завдяки підтримці народних депутатів та обласної влади покращується матеріально-технічна база новим устаткуванням в медичному закладі. Тільки разом ми можемо зберегти такий професійний медичний колектив і чудовий заклад у високогірному районі. Надіюсь на подальшу тісну співпрацю та збереження медичного закладу для надання якісних і своєчасних медичних послуг населенню району, внутрішньо переміщеним особам та туристам», – перша заступниця голови РВА Світлана Уршеджук.

До теми: Коломийська інфекційна лікарня отримала потужний генератор

Отримання рентген апарату стало можливим завдяки спільній і злагодженій роботі “Групи дружби”, Повноважного Посла України в Республіці Корея, депутатській групі Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Південною Кореєю, співголови групи з міжпарламентських зв’язків та спільної координації МОЗ – заступниці Міністра охорони здоров’я України Марії Карчевич, координаторки Штабу гуманітарної допомоги МОЗ Ірини Корольчук.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору